Info o predavaču

Marwan Ragheb

Generalni menadžer Mostar Marriott Hotela

Uz sveučilišne diplome koje pokrivaju hotelski menadžment i poslovnu administraciju, Marwan je proveo više od 28 godina vodeći svjetski poznate hotele na tri kontinenta. Poslovna sposobnost i rad u multikulturnom okruženju sazreli su s iskustvom u radu između Francuske, Dubaija, Egipta, Njemačke, Madagaskara, Cipra i Bosne i Hercegovine. U karijeri je uspješno radio na nadogradnji, obnavljanju i otvaranju brojnih hotela u svijetu. Vodio je različite vrste hotela, poslovne centre, konferencijske hotele, zračne luke i turistička mjesta koja su pod njegovim vodstvom osigurala prestižne nagrade za putovanja. Istaknutije nagrade koje je primio za svoj rad su “Nagrada za putnike Conde-Nast” i “Nagrada svjetskih putnika”, na raznim lokacijama.

TEMA: Infrastruktura kao bitan faktor u razvoju destinacije

Turisti su često posebno osjetljivi na raspoloživu infrastrukturu koja predstavlja važan faktor u odabiru destinacije za odmor.
Infrastruktura je sastavni dio turističkog paketa. Primjerice, cestovna infrastruktura povećava dostupnost turista u različite dijelove odredišne zemlje, dok infrastruktura zračne luke osigurava turistima da dožive brzi prijelaz do odredišne lokacije i obratno. Komunikacijska infrastruktura dopušta brzu i jeftinu komunikaciju između zemlje porijekla i odredišta, ali i maximalan pristup informacijama odredištu čime se smanjuje nesigurnost, strah i paralelne informacije.
Infrastrukture poput otpada, vode i energije doprinose povećanju atraktivnosti odredišta.
Brojne druge specifičnosti i detalje koji su važni u razvoju destinacije poslušat ćemo u uvodnom izlaganju na konferenciji.

Kontakt info

Telefon : +387 36 551 999
Email: info@marriottmostar.com
Web: www.marriottmostar.com