Galerija slika

Suorganizator konferencije

Vlada Hercegovačko-Neretvanske županije

O Konferenciji

Konferencija Apriori Turizam 2018.

Apriori BH – Agencija za profesionalno usavršavanje, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije/kantona i koordinator  Fortuna Tours d.o.o. Destination Management Company imaju za cilj dovesti na jedno mjesto sve važne aktere u turizmu na području Bosne i Hercegovine.
Cilj je pripremiti se za promjene koje slijede uspostavom niskotarifnih avio – letova i razmijeniti naučene lekcije na iskustvima drugih sredina koje su već imale slične promjene na svom području.

Suorganizatori!

Suorganizatori!

Apriori BH – Agencija za profesionalno usavršavanje i Vlada Hercegovačko-neretvanske županije/kantona. Koordinator konferencije Fortuna Tours d.o.o. – Destination Management Company

Gdje i kada?

Gdje i kada?

Srijeda 11.04.2018. Mostar u prostorijama Mostarskog sajma d.o.o. (2. Dan Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar) na adresi Rodoč b.b.

Zašto?

Zašto?

Ovog proljeća Mostar se spaja sa svijetom! Kako unaprijediti turističku ponudu? Kako zadovoljiti potrebe i želje gostiju? Kako osigurati zakonske okvire za razvoj? Saznat ćemo na konferenciji Apriori turizam 2018.

OSIGURAJ ULAZNICE S POPUSTOM OD 25% DO PETKA 6.04.2018!

Konferenciju je otvorio

Dr. sc. Nevenko Herceg

predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije/kantona. Herceg je u periodu od 2007. do 2011. bio  federalni ministar okoliša i turizma za čijeg je mandata nagrađen za izniman doprinos razvitku i promoviranju BH turizma. Na funkciji predsjednika Vlade HNŽ/K nastavio je sa značajnim ulaganjem u razvoj turizma u Bosni i Hercegovini.

Više informacija

Upoznajte predavače

Dragana Lucija Ratković Aydemir

Posljednjih 13 godina vodi prvu firmu u Hrvatskoj za upravljanje projektima u kulturi i turizmu MUZE d.o.o. Zagreb. Od četrdesetak uspješno osmišljenih destinacija i atrakcija, istaknutiji su višestruko nagrađeni Ekomuzej batana iz Rovinja (uvršten na UNESCO-vu listu najboljih praksi očuvanja nematerijalne baštine)…

Više o predavaču

TEME I PREDAVAČI ZA JAVNI SEKTOR

Predavači na konferenciji Apriori turizam 2018.
Generalni menadžer Mostar Marriott Hotela
Ravnatelj ureda za Europske integracije Vlade Županije Zapadnohercegovačke
Suvlasnik BreakPoint d.o.o. Mostar
Menadžerica restorana Hajdučke vrleti i suosnivačica Udruge Visit Blidinje

TEME I PREDAVAČI ZA PRIVATNI SEKTOR

Predavači na konferenciji Apriori turizam 2018.
Booking.com ured, Zagreb
Vlasnik internet marketing agencije WEB STUDIO
Ravnatelj Instituta za turizam iz Zagreba
Izvršni direktor Sarajevo Navigatora
Konferencija

PROGRAM

PREUZMITE PROGRAM U PDF formatu

Nakon službenog otvorenja konferencije poslušat ćemo ključno uvodno izlaganje na temu: KAKO NASTAJU ŽIVE I PROPULZIVNE DESTINACIJE, ATRAKCIJE, PROIZVODI I DOŽIVLJAJI!

Uslijedit će PANEL DISKUSIJA s donosiocima odluka na temu: ŠTO ZAJEDNO MOŽEMO UČINITI I PRIPREMITI ZA RAZVOJ KOJI SLIJEDI?

ZAJEDNIČKI RUČAK organiziramo u paviljonu br. 1. na štandu Udruge STAP koja će pripremiti kušanje domaćih specijaliteta za goste konferencije Apriori turizam

Nakon ručka polaznici se dijele po sektorima iz kojeg dolaze JAVNI i PRIVATNI sektor i nastavljaju s učešćem u uvodnim izlaganjima prilagođenim za razvoj sektora koji predstavljaju

Nakon uvodnih izlaganja i diskusija organizirana je pauzu za osvježenje i B2B sastanci. Cilj je da s dolaskom na konferenciju dogovorimo posao!

Konferencija

ZAŠTO UZETI UČEŠĆE?

Bosna i Hercegovina će imati treću najveću stopu rasta turizma u svijetu u periodu 1995. – 2020. prema procjeni Svjetske turističke organizacije. Prihodi od turizma u Bosni i Hercegovini daju veliki doprinos ekonomiji zemlje.

Jesu li naše institucije pripremile zakonske okvire za promjene koje nam se događaju?

Mostar i Hercegovina na proljeće 2018. postaju središte za razvoj turizma uvođenjem niskotarifnih avio – letova. Stvaraju se novi uvjeti i pretpostavke koji mogu biti pokretač i motor snažnijeg razvoja turizma.

Kakva je ponuda smještajnih kapaciteta?
Jesu li iznajmljivači pripremili ponudu za goste koji dolaze?
Što je s pratećim sadržajima, kulturnim i zabavnim programom?
Kako zadržati turiste duže na destinaciji i ponuditi nezaboravno iskustvo?

Panel diskusija

Panelisti i moderatori
Vlasnik Fortuna Tours d.o.o.
Voditelj Turističkog klastera Hercegovina
Direktor Turističkog ureda Turističke zajednice Tuzlanskog kantona
Ministar trgovine turizma i zaštite okoliša u HNŽK
Direktor Zračne luke Mostar
Ravnatelj Turističke zajednice HNŽ
Voditelj Panela

Ivan Jurilj

Uvođenjem redovitih komercijalnih i niskotarifnih letova Mostar i Hercegovina se ovog proljeća spajaju sa svijetom. U suradnji s Eurowings  Lufthansa i Croatia Airlines Mostar i Hercegovina će izravnom zračnom vezom biti povezani sa Zagrebom u Hrvatskoj te s Dusseldorfom i Stuttgartom  u Njemačkoj, a kroz njih i s ostatkom svijeta.

Turizam u Hercegovini je jedan od glavnih stupova razvoja, a Hercegovina se polako razvija kao prepoznatljiva turistička regija, povezanost redovitom zračnom vezom s europskim središtima je od ključne važnosti za budući razvoj turizma u Hercegovini.

Inicijatori konferencije

Josipa Terzić – Rezić

Vlasnica Apriori BH – Agencije za profesionalno usavršavanje. Od 2007. godine organizira poslovne obuke, seminare i radionice s ciljem nadogradnje znanja i razvoja zaposlenih. Naš poslovni model zasniva se na prijenosu praktičnih znanja i iskustava, što ćemo osigurati i učesnicima naših konferencija. Doveli smo najbolje praktičare s terena iz oblasti koju pokrivaju, a informacije koje podijele s vama primjenjive su odmah po povratku na radno mjesto.

Mili Bijavica

Vlasnik Fortuna Tours d.o.o. jedne od vodećih turističkih agencija u BiH za receptivni – incoming turizam. 1989. u Rimu je specijalizirao Turistički marketing, a iste godine otvorio je jednu od prvih turističkih agencija u bivšoj državi. Danas Fortuna Tours zapošljava 25 stalnih i 50 sezonskih radnika i godišnje u Mostar, Bosnu i Hercegovinu i zemlje u regiji dovede preko 80.000 turista. Koordinator je konferencije Apriori turizam koju je na samom početku prepoznao kao kanal i sredstvo za strateški razvoj destinacijskog turizma u Hercegovini.

Ulaznice
Kupovinom ulaznice do petka 6.04.2018. osigurat ćete 25% popusta na ulaznice. Javite nam se na vrijeme. Broj učesnika na konferenciji je ograničen!

Rana prijava za kupovinu ulaznica pruža svim našim posjetiteljima izvanredne pogodnosti i uštede.

Rana prijava

Vrijedi za prijave od 20.03 do 6.04.2018.
KM150
 • Pristup svim predavanjema i panelu
 • Materijali za učesnike
 • Ručak
 • 2 pauze za osvježenje
 • Učešće na B2B sastancima
 • Ulaznica i parking na Mostarski Sajam
 • Potvrde o učešću
KUPI ULAZNICU

PRIJAVA

Za prijave od 7. do 9.04.2018.
KM200
 • Pristup svim predavanjema i panelu
 • Materijali za učesnike
 • Ručak
 • 2 pauze za osvježenje
 • Učešće na B2B sastancima
 • Ulaznica i parking na Mostarski Sajam
 • Potvrde o učešću
KUPI ULAZNICU

Event d.o.o.

Ul. Biskupa Buconjića 19. D, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
Tel/Fax: +387 36 343 440
Mobile: +387 63 408 597
E-mail: obuke@apriori.ba
Web: www.apriori.ba
FB: Apriori BiH

ID: 4227911500000
PDV: 227911500000
Žiro račun: 3381302247406878
Banka: UniCredit Bank d.d.
Devizni žiro račun IBAN broj računa: BA393381304847407294
SWIFT: UNCRBA 22

Newsletter

Unesite Vašu email adresu i na taj način napravite prijavu na naš NewsLetter.